Roparun 2019

Dit jaar heb ik (Sonja) de eer om mee te mogen helpen tijdens de Roparun. Ik ga hier zelf niet aan deelnemen, maar ik ga ervoor zorgen dat elke loper en fietser weer met fit aan de volgende etappe kan gaan beginnen.

De voetzorg van team LEDsFoundation ligt in mijn handen en ik zal ook mijn kennis qua sportmassage in de praktijk gaan brengen.

 

LEDsFoundation goes Roparun 2019!

Al jaren kijken wij vol bewondering naar de teams die meelopen met de Roparun. Dit jaar juichen we ze niet alleen toe vanaf de zijlijn, maar doen we zelf ook mee! De Roparun? We helpen je een handje: De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer waarbij teams een sportieve prestatie leveren en daarmee geld ophalen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Het motto van Roparun luidt dan ook: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Dubbele inspanning
Team LEDsFoundation, een initiatief van TRILUX, vertrekt op 8 juni in Parijs en legt in 2,5e dag de ruim 500 kilometer af richting de finish op 10 juni in Rotterdam. Dit komt neer op ongeveer 65 kilometer per persoon! Naast deze sportieve inspanning, moet er ook een flinke inspanning geleverd worden om geld op te halen voor dit goede doel, te veel kan er namelijk nooit opgehaald worden voor mensen die leven met kanker. Team LEDsFoundation gaat het aankomende halfjaar diverse acties organiseren, loten verkopen en partners benaderen voor sponsoring.

Kunnen wij op jouw steun rekenen?
Alle donaties komen terecht ten gunste van de zorg voor mensen met kanker. Je kunt ons op verschillende manieren steunen.

  1. Doe een donatie aan team LEDsFoundation met donatiemodule op de website van Roparun.
  2. SMS “ROPARUN366” naar 4333 voor een eenmalige donatie van € 3,- aan ons team
  3. Loten kopen (€ 2,50 per lot) van de stichting Roparun via één van de teamleden

Wil je nog meer weten over de Roparun?

Over LEDsFoundation

De LEDsFoundation nodigt sporters van over de hele wereld uit samen deel te nemen aan sportwedstrijden om zo onze gezamenlijk doelstellingen te realiseren. Dit door zoveel mogelijk donaties te verzamelen voor het goede doel. LEDsFoundation is een initiatief van verlichtingsfabrikant TRILUX met haar Nederlandse hoofdkantoor in Amersfoort

Start typing and press Enter to search