Gebruik zolen

Zorg voor een zo vlak mogelijke bodem in de schoenen

Haal indien mogelijk de bestaande binnenzool van de schoenen eruit en leg de zolen ervoor in plaats. Bouw het gebruik van de zolen rustig op en forceer niks. In het begin kan het zijn dat u wat spierpijn in de voeten, benen of rug krijgt. Na 2 weken moet het echter mogelijk zijn een hele dag op de zolen te lopen. Als dit niet lukt, neem dan contact met ons op.
Voordat u de zolen bij het sporten gaat gebruiken moet u er eerst goed aan gewent zijn in het dagelijkse leven. (Dit altijd in overleg met behandelend therapeut).
Neem uw zolen mee als u nieuwe schoenen gaat kopen. Op deze manier kunt u voelen of de schoenen in combinatie met de zolen goed passen. Wanneer u de zolen draagt in een stevige schoen, zal de werking van de zolen bevorderd worden.

Gebruiksaanwijzing

Het beste onderhoud voor uw zolen

Haal bij voorkeur de zolen iedere avond uit uw schoenen om deze te laten luchten. Wanneer de zolen nat geworden zijn door transpiratie of regen, leg ze dan nooit op een verwarming of kachel, maar laat ze rustig drogen.
Zolen met een leren afdeklaag kunt u met een vochtige doek afnemen en deze kunnen voor onderhoud aan de bovenzijde ingesmeerd worden ledervet of blanke schoenpoets. (maximaal 1x per 2 maanden).
Zolen met een kunstof afdeklaag  kunt u met water en zeep schoonmaken. NIET in de wasmachine.

"Voor optimale werking van de zolen raden wij u aan om de zolen ieder jaar te laten controleren. Uit hygiënisch oogpunt is vervangen na ongeveer 12 maanden aan te raden.

Bij vragen mag u ons altijd bellen op telefoonnummer
0411-641044

gebruik

“Voor optimale werking van de zolen raden wij u aan om de zolen ieder jaar te laten controleren. Uit hygiënisch oogpunt is vervangen na ongeveer 12 maanden aan te raden.”