Maand van de voet

[mk_page_section][vc_column width=“1/2”][vc_column_text]

Ben jij trots op je voeten?

Met goed ver­zorg­de voe­ten heb je al de helft gewon­nen, maar hoe zit het met jouw voe­ten? Zijn ze gezond of heb je mis­schien last van eelt, een inge­groei­de teen­na­gel, wrat­ten, jeuk, uit­slag of pijn bij staan of lopen?

Deze klach­ten kun­nen bij­voor­beeld ver­oor­zaakt wor­den door ver­keer­de schoe­nen of een afwij­king in je hou­ding of loop­pa­troon. Twij­fel geen minuut lan­ger en pak deze klach­ten aan. De podo­the­ra­peut kan je hier­mee hel­pen. Een eer­ste indruk maak je name­lijk maar één keer, dus zorg dat je trots kunt zijn op je voeten!

De podo­the­ra­peut is de spe­ci­a­list op het gebied van voe­ten en kan jou alles ver­tel­len over je voe­ten, hou­ding en loop­pa­troon. Je hebt geen ver­wij­zing van de huis­arts nodig om een afspraak te maken bij een podotherapeut.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=“1/2”][mk_image src=“https://www.podotherapieboxtel.nl/wp-content/uploads/2016/04/Knipsel-maand-van-de-voet-poster.jpg” image_size=“full” animation=“right-to-left”][/vc_column][/mk_page_section]